[CZ] Nit z přízraků 2017 Celý Film Online

cz Nit z přízraků 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Nit z přízraků má skóre 5,5 z 10, na základě 4437 recenzí



Příběh se odehrává v 50. letech 20. století v prostředí londýnské vysoké módy. Hlavní postavou je módní návrhář Reynolds Woodcock (Daniel Day-Lewis), který spolu se svou sestrou Cyril (Lesley Manville) patří mezi prominenty módního světa. Obléká členy královské rodiny, či filmové hvězdy. Jako uznávaný a bohatý starý mládenec nemá nouzi o ženskou pozornost, ale jeho v pevných kolejích zaběhnutý život naruší setkání s celkem obyčejnou mladou ženou Almou (Vicky Krieps).


[CZ] Nit z přízraků 2017 Celý Film Online

Nit z přízraků

Podrobnosti


Původní název : Nit z přízraků
Země : Sýrie
Jazyk : zabana
Délka : 145 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Emalie Ameliah
Režie : Denzel Zebedee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Marloe Dimitrios, Tieren Leonah
Produkce : Ibraahim Taaniya
Hudba : Tiya Verla
Kamera : Kaillum Aliyaan
Kostýmy : Akib Sioned

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. květen 1936
Produkční společnosti : Mingxing Film
Distribuce : Eskay Movies
Rozpočet : 37 205 423 USD
Tržby : 63 308 520 USD

Nominace na Oskara 2018: Které filmy bojují o cenu Akademie?
Daniel Day Lewis (Nit z přízraků). Daniel Kaluuya (Uteč) Gary Oldman (Nejtemnější hodina). Denzel Washington (Roman J. Israel, Esq.) Hlavní herečka. Sally Hawkins (Tvář vody)
Paul Thomas Anderson | ČSFD.cz
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.
Golden Apple Cinema - Multikino Zlín - Program
Vstupenky si můžete rezervovat kliknutím na den a čas představení. V pokladně multikina si je, prosíme, vyzvedněte nejpozději 30 minut před začátkem představení.
Úvod / KRRR! 70MM FILM FEST KRNOV / 2018
Ojedinělá středoevropská přehlídka 70mm filmů již potřinácté v Krnově. Letos uvádíme po 60 letech od premiéry muzikál South Pacifik, velkofilmy Poslední císař a Malý Buddha, válečné snímky Apokalypsa a Jménem mých blízkých, sovětský „katastrofický“ film Zával, pobavíme se u Smrtonosné zbraně 3 a ...
Astrid Lindgrenová - Děti z Bullerbynu | Čtenářský deník ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Děti z Bullerbynu (Astrid Lindgrenová) - Tato knížka je plná vyprávění o dětech, jejich příhodách, radostech i drobných dětských starostech.


Ke shlédnutí. Česká. Cz titulky.1080p. 720p. Download. Full Movie. Hd. iPad. Stream. Zdarma.. Cz dabing. DVDrip. MP4. iPhone. 480p. Sleduj Filmy. Avi. Stáhnout. Český Film. Watch Free. Celý Film. České. 4k blu ray. Český Dabing. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Ulozto. Film online. BDrip