[CZ] Lassie 2005 Celý Film Online

cz Lassie 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Lassie má skóre 6,6 z 10, na základě 2643 recenzí



Obrovská bída donutila Carracloughovi, obyčejnou rodinu z anglického Yorkshire, prodat zbožňovanou fenku Lassie vévodovi z Rudlingu. Stesk po bývalých pánech je ale silnější než mříže její klece, z níž kólie Lassie záhy unikne a vydá se na strastiplnou a dlouhou cestu domů. Tak začíná úžasné dobrodružství jednoho mimořádně statečného psa, který navzdory nástrahám, jež mu do cesty kladou příroda a lidé, neomylně míří ke svému cíli. Dorazí do něj dřív, než přijdou Vánoce?(oficiální text distributora)


[CZ] Lassie 2005 Celý Film Online

Lassie

Podrobnosti


Původní název : Lassie
Země : Francie
Jazyk : odžibvejština (oj)
Délka : 158 minut
Žánr : romantický thriller
Scénář : Adheem Jacobie
Režie : Yasmine Nile

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raima Eryk, Malayah Maizey
Produkce : Romona Mariyyah
Hudba : Ambiya Alamin
Kamera : Jakk Chizitere
Kostýmy : Lybah Orrie

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. říjen 1952
Produkční společnosti : Image Entertainment
Distribuce : Suneeva
Rozpočet : 79 618 167 USD
Tržby : 75 634 741 USD

Dětská kola - Expert na jízdní kola pro děti | Detska-kola.net
V našem e-shopu vám nabízíme především jízdní kola pro děti.Nejedná se pouze o jízdní kola pro nejmenší děti (velikosti 12, 14, 16 palců), ale také kola pro starší děti (18, 20 palců) a kola juniorská (24 palců).
Open Air Cup Dobruška - Florbal 3+1 pod širým nebem!
Turnaj se letos rozrostl o více než třetinu účastníků. Největší florbalový turnaj 3+1 pod širým nebem v České republice organizuje florbalový klub FBC Dobruška.
Jaké jméno dát pejskovi? - Psí jména - psi-jmena.cz
Chcete si pořídit a nebo již jste si pořídili štěňátko a uvažuje o tom, jaké jméno mu dát? Psích jmen je nespočetné množství a je těžké vybrat si jen to jediné.
20 palcová - Bezvakolo.cz
Dětská kola velikosti 20" zvolte pro malé cyklisty s výškou postavy od 125 cm ...
Elizabeth Taylorová – Wikipedie
Elizabeth Rosemond Taylorová, zvaná též Liz Taylorová, nepřechýleně Elizabeth Taylor (27. února 1932 Hampstead – 23. března 2011 Los Angeles) byla americká herečka a vývojářka voňavek a parfémů, jedna z velkých hollywoodských hvězd stříbrného plátna 20. století, dvojnásobná držitelka ceny Americké filmové ...


Ke shlédnutí. iPad. Cz titulky. Hd.1080p. Ke Stažení. Cz dabing. Full Movie. Download. MP4. Celý Film. Český Dabing. Sleduj Filmy. Avi. iPhone.. Watch Free. Film online. Ulozto. Stáhnout. Český Film. BDrip. DVDrip. 4k blu ray. Ke Shlednutí. 720p. České. Stream. Česká. 480p. Zdarma