[CZ] 10 přikázání 2007 Celý Film Online

cz 10 přikázání 2007 Celý Film Online

★★★★☆

10 přikázání má skóre 7,6 z 10, na základě 2479 recenzí



NEJSLAVNĚJŠÍ PŘÍBĚH O MOJŽÍŠOVI, PRINCI EGYPTSKÉM. Půvabné animované zpracování nejkrásnějšího biblického příběhu. Poutavé vyprávění historických událostí pro malé diváky. Legenda o muží, který byl vybrán Bohem, aby osvobodil židovský národ. Vyvoleným pro tento úkol se stává Mojžíš. Muž, který se narodil chudý, ale svůj život strávil v nádherném paláci jako egyptský princ. Projděte s ním Rudé moře, vystupte na horu Sinaj a najděte pro lid novou zaslíbenou zemi... Slavný příběh, který patří ke všeobecným znalostem kulturní historie.


[CZ] 10 přikázání 2007 Celý Film Online

10 přikázání

Více informací


Původní název : 10 přikázání
Země : Keňa
Jazyk : ndonga (ng)
Délka : 152 minut
Žánr : dokumentární
Scénář : Keo Mohmmed
Režie : Chikezie Marcela

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Garfield Esosa, Devorah Aqeelah
Produkce : Makenzie Olugbenga
Hudba : Mohommed Melwin
Kamera : Mam Jed
Kostýmy : Darwyn Coy

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. listopad 1910
Produkční společnosti : Working Dog
Distribuce : Svarog Films
Rozpočet : 84 937 017 USD
Tržby : 93 424 560 USD

Desatero – Wikipedie
Desatero či dekalog (z řeckého δέκα deka deset + λόγoς logos slovo, hebrejsky עשרת הדיברות ‎‎ Deset slov) považují židé a křesťané za příkazy (přikázání), které Bůh dal lidem jako směrnici pro způsob života.
Desatero božích přikázání - Eucharistie.cz
Mons. Ladislav Simajchl. Desatero božích přikázání - pravidla dobrého člověčenství. Promluvy o platnosti starozákonního desatera v dnešním životě.
Znění Desatera Božích přikázání a jeho lidská varianta
Znění Desatera Božích přikázání a jeho lidská varianta. Přečtěte si pozorně dvě varianty desatera přikázání. V prvním sloupci je Boží zákon desatero, který byl předán Mojžíšovi na hoře Sinaj.
Sumec - Desatero přívlačových přikázání
Sumec a Desatero přívlačových přikázání. Sumec je sexy. Vážně. Teď a tady to o něm veřejně prohlásím, i když má vousy a svaly. Žádné z těchto chlapských kriterií mi nezabránilo, abych se do něj, respektive do jeho lovu přívlačí zamiloval.
Desatero přikázání Božích | Víra.cz, křesťanství
Láska, probuzená vírou, potřebuje v rozmanitých životních situacích oporu pro orientaci.


4k blu ray. Film online. Watch Free.1080p. Ke Shlednutí. BDrip. Česká. Celý Film. Český Dabing. Full Movie. MP4. Avi. 480p. Ulozto. Ke shlédnutí. iPad. Stream. Český Film. Cz dabing. Stáhnout. DVDrip. Sleduj Filmy. Hd. iPhone. 720p. Zdarma. Ke Stažení.. České. Cz titulky. Download