[CZ] Vášeň v tanci 2006 Celý Film Online

cz Vášeň v tanci 2006 Celý Film Online

★★★★☆

Vášeň v tanci má skóre 5,8 z 10, na základě 8336 recenzí



Americké biografické drama vypráví o legendárním králi salsy Hectoru Lavoeovi z Portorika, který si v USA získal miliony obdivovatelů. Vzestup ke slávě však nepřinesl štěstí jemu ani jeho ženě Puchi. Americké biografické drama vypráví o legendárním králi salsy Hectoru Lavoeovi, který se z Portorika přistěhoval do New Yorku, a jehož hlas si získal miliony obdivovatelů. Raketový vzestup ke slávě však probudil jeho vnitřní démony, z nichž se zrodila závislost na drogách i na alkoholu, a jeho milující žena Puchi kvůli tomu zažila spoustu bolestných chvil. V hlavních rolích filmu, který natočil Leon Ichaso, hrají Marc Anthony a Jennifer Lopezová.


[CZ] Vášeň v tanci 2006 Celý Film Online

Vášeň v tanci

Podrobnosti


Původní název : Vášeň v tanci
Země : Kostarika
Jazyk : čolština
Délka : 151 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Mikka Temidire
Režie : Kun Zarrar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyn Vanya, Yutong Derrie
Produkce : Tharanya Diego
Hudba : Suheyb Adilah
Kamera : Tione Harsha
Kostýmy : Darwyn Ammara

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. květnu 1974
Produkční společnosti : Electric Entertainment
Distribuce : T-Series
Rozpočet : 16 316 790 USD
Tržby : 45 452 077 USD

LETNÍ SLUNOVRAT 2018 V HALUZICÍCH | haluzice
Spojení a spolupráce s nejstarší živou tradicí Kogi v Kolumbii nám přináší podporu a sílu pro transformaci a pomoc ZEMI. Děkujeme za vaše finanční dary na rozvoj projektu spolupráce s Kogi a to v současnosti návštěva Kogi rodiny v ČR, nákup pozemků pro Kogi rodinu a vybudování centra v Kolumbii.
Kurzy salsy | iSALSA.cz
Vyučujeme jak širokou veřejnost, tak profesionální tanečníky, kteří se chtějí vzdělávat v technice salsy a bachaty. Naším cílem probudit v lidech vášeň k salse a vychovat tak sebevědomé tanečníky, kteří si na párty budou schopni užít tanec s partnerem jakékoliv úrovně a stylu a na jakoukoliv píseň.
Violetta – Wikipedie
Děj. Violetta je dospívající dívka, která si není vědoma svého velmi speciálního hudebního nadání. Tento talent zdědila po své matce, slavné zpěvačce, která zemřela při tragické nehodě, když byla Violetta jen malé děvče.
Kalendář akcí - Oficiální stránky Kulturního centra Rakovník
22. 7. 2018 začátek od 10:00. Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená. V tomto díle se s naší oblíbenou rodinkou strašidel vydáme na výletní parník, kde si má Drákula zaslouženě oddechnout od práce v hotelu.
Kevin Costner | ČSFD.cz
Milovník silných lidských příběhů se stále znovu pokouší vracet jako westernový hrdina a ani po padesátce se nehodlá vzdávat svých snů.


Cz titulky. Český Film. Stáhnout. MP4. Celý Film.1080p. Ke Shlednutí. 720p. Stream. České. Ulozto. Česká. Hd. Sleduj Filmy. Ke shlédnutí. Český Dabing. iPad.. Film online. Cz dabing. 4k blu ray. Avi. Watch Free. Zdarma. Ke Stažení. Full Movie. iPhone. Download. DVDrip. BDrip. 480p