[CZ] Slonisko a Medvídek Pú 2005 Celý Film Online

cz Slonisko a Medvídek Pú 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Slonisko a Medvídek Pú má skóre 5,2 z 10, na základě 1603 recenzí



Když jsou obyvatelé Stokorcového lesa jednoho rána probuzeni troubením, které nemůže mít na svědomí nikdo jiný než obávané Slonisko, vydávají se společně nebezpečnou stvůru polapit. Klokánek je však svými kamarády považován za příliš malého na to, aby mohl na dobrodružství vyrazit s nimi, proto se rozhodne pátrat na vlastní pěst - a s mnohem větším úspěchem. Když se setká s malým a hravým Sloniskem Fufíkem, brzy pochopí, že tato zvířátka se ani zdaleka nepodobají příšerám ze strašidelných povídaček, které o nich slyšel, a že se Klokánkových přátel bojí přinejmenším stejně tak jako obyvatelé Stokorcového lesa "hrůzných" Slonisek. Klokánek a Fufík se rychle stanou dobrými přáteli a společnými silami začínají rozptylovat zbytečné obavy svých kamarádů a rodin.


[CZ] Slonisko a Medvídek Pú 2005 Celý Film Online

Slonisko a Medvídek Pú

Více informací


Původní název : Slonisko a Medvídek Pú
Země : Bahrajn
Jazyk : zuluština (zu)
Délka : 150 minut
Žánr : pohádka
Scénář : Tiwatope Atanas
Režie : Nellie Italia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emad Ehtel, Diavian Inigo
Produkce : Javan Connor
Hudba : Jedaiah Niamah
Kamera : Aeddan Vikas
Kostýmy : Sufiyah Penina

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. prosinec 1995
Produkční společnosti : Sivaji Productions
Distribuce : Eros International
Rozpočet : 64 110 640 USD
Tržby : 58 541 754 USD

Omalovánky online. Omalovánky k vytisknutí zdarma ...
Kouzelný svět Medvídka Pú. Je to zázračné místo, kde začíná fantasie a zábava nikdy nekončí. Připojte se k vašim kamarádům ze Stokorcového lesa, smějte se s nimi, hrajte a naučte se důležité věci o tom, jak je třeba pečovat o ostatní a všechno s nimi sdílet.
Disney Channel (Česko) – Wikipedie
Disney Channel (Česko) je televizní dětský kanál vlastněný společností The Walt Disney Company vysílací v Česku a na Slovensku.Dříve známý pod názvem Fox Kids poté jako Jetix.V Česku a na Slovensku vysílá od 19. září 2009.Je zaměřen na věkovou kategorii 3–6 let v bloku Disney Junior a na 6–14 let v normálním vysílání.
U Terezky
Disney školní potřeby,kojenecké a dětské oděvy, bytový textil (povlečení, hračky, LPS, dekorace, deštníky a bytové doplňky
Láska podle předlohy - HBO GO
Adaptace stejnojmenného románu sleduje skupinui žen a jednoho muže, kteří se scházejí, aby diskutovali o románech své oblíbené spisovatelky. Záhy si uvědomí, že jejich životní peripetie připomínají osudy hrdinek z autorčina světa.


DVDrip. Full Movie. Watch Free. Download. iPad. Film online. 4k blu ray. MP4. iPhone. BDrip. Ke Stažení. 720p. Avi. Stáhnout. Česká.. Ke shlédnutí. Hd. Ke Shlednutí. Český Dabing. Český Film. České. Sleduj Filmy.1080p. Cz titulky. Zdarma. Stream. 480p. Cz dabing. Celý Film. Ulozto