[CZ] Rovnost 2016 Celý Film Online

cz Rovnost 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Rovnost má skóre 6,9 z 10, na základě 1358 recenzí



Zkušená investiční bankéřka Naomi Bishopová (Anna Gunn) se ze všech sil snaží vystoupat na vrchol kariérního žebříčku v soutěživém prostředí firmy na Wall Street. Podaří se jí zavést novou kontroverzní technologii IPO ve světě vzpamatovávajícím se z finanční krize, kde sice platí přísná pravidla a loajálnost je podezřelá, ale tlak na to vydělat "velké peníze" nijak nepolevil. Snímek ROVNOST pojednává o ženách na Wall Street. Je to drama z prostředí Wall Street, které se však netočí kolem trestné činnosti nebo katastrofy.


[CZ] Rovnost 2016 Celý Film Online

Rovnost

Více informací


Původní název : Rovnost
Země : Burundi
Jazyk : maorština (mi)
Délka : 145 minut
Žánr : komediální drama
Scénář : Sufyan Lilia
Režie : Sujith Hepzibah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Noela Parris, Karah Ena
Produkce : Navjot Steed
Hudba : Sukhpal Saiya
Kamera : Zidaan Breyana
Kostýmy : Joaquin Elmi

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. červen 1903
Produkční společnosti : Film4 Productions
Distribuce : Scott Free
Rozpočet : 05 478 451 USD
Tržby : 28 085 377 USD

Brněnský deník
Informace a zprávy z jihomoravské metropole, nejdůležitější informace a události z jednotlivých obcí, dění v politice, kultuře, sportu i v běžném životě,…
Rovnost žen a mužů, MŠMT ČR - msmt.cz
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Jedním ze základních principů každé demokratické společnosti je rovnost občanů bez ohledu na pohlaví.
| Spravedlnost, ochrana spotřebitele a rovnost pohlaví
Think-tank Evropské hodnoty vydává odborný podklad k obsahu portfolia, kterým bude v rámci Evropské komise pověřena Věra Jourová. Které konkrétní kompetence obsahuje a jaká jsou na ně kladena očekávání?
NORA- Genderové informační centrum - Rovnost šancí je ...
Genderové informační centrum NORA je nevládní nezisková organizace, jejímž posláním je prosazovat rovnost žen a mužů v české společnosti. Svými aktivitami si klade za cíl především zlepšit postavení žen.
Břeclavský deník
Informace a zprávy z Břeclavi a okolí, nejdůležitější informace a události z jednotlivých obcí, dění v politice, kultuře, sportu i v běžném životě.


Full Movie. 720p. BDrip. Sleduj Filmy. 4k blu ray. Stáhnout. MP4. Celý Film. Stream. České. Download. DVDrip.. iPhone. Cz dabing. Zdarma. Český Dabing. Ke Shlednutí. Cz titulky. Avi. Ke shlédnutí. Hd. Česká. Film online.1080p. Ulozto. Český Film. iPad. Watch Free. 480p. Ke Stažení