[CZ] Pes ro(c)ku 2016 Celý Film Online

cz Pes ro(c)ku 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Pes ro(c)ku má skóre 7,5 z 10, na základě 8626 recenzí



Bodi je dospívající pes, žije v odlehlé idylické vesnici v horách a připravuje se na stejnou kariéru, jako má jeho táta. Má být hlídačem a strážit veselé a dovádivé ovečky před skupinou nadměrně mlsných vlků. Moc mu to nevoní a, upřímně, ani trochu mu to nejde. A pak se to stane: Doslova z nebe spadne na zem rádio, Bodi uslyší píseň hvězdného Kryštofa Kočkostára a zamiluje se do hudby. Od té doby je to samé Rock sem roll tam, „Tati, chci být muzikantem", „Chci být jako Kryštof" a do toho „Bodi, na to zapomeň" a tak dál. Nakonec mu ale táta koupí lístek na autobus a Bodi se s kytarou na zádech vydá do velkého světa s plánem založit kapelu a stát se rockovou hvězdou. To je ale teprve začátek, velký svět má totiž pro podobné naivní snílky připravené překážky a Bodiho čeká poměrně slušná porce nečekaných událostí.


[CZ] Pes ro(c)ku 2016 Celý Film Online

Pes ro(c)ku

Více informací


Původní název : Pes ro(c)ku
Země : Rusko
Jazyk : inuitština (iu)
Délka : 166 minut
Žánr : propagandistický
Scénář : Tiwatope Tsvetan
Režie : Amee Ford

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ayran Dhyaan, Serhan Brittny
Produkce : Jassica Adria
Hudba : Laylah Ariarna
Kamera : Hirra Shannagh
Kostýmy : Dusan Abibat

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. lednu 1960
Produkční společnosti : DSP
Distribuce : Metro Pictures
Rozpočet : 78 878 070 USD
Tržby : 32 823 141 USD

Elektronický hlídací pes EW 01 EW 01, 105 dB | Conrad.cz
Obzvlášť účinný odstrašující systém: pomocí simulace štěkotu psa zažene EW 01 potenciální vetřelce dříve, než způsobí škodu. Váš majetek bude pod ochranou,...
Pixy: Skákal pes (jak by to napsali jiní)
Česká lidová: Skákal pes přes oves, přes zelenou louku. Šel za ním myslivec, péro na klobouku. Pejsku náš, co děláš, žes tak vesel stále?
Animované filmy online ke shlédnutí - Kinodum.cz
na webu kinodum.cz se nenachÁzÍ ŽÁdnÝ nelegÁlnÍ obsah. tyto strÁnky jen odkazujÍ na servery tŘetÍch stran. tÍmto zpŮsobem neporuŠujeme autorskÁ prÁva a neneseme ŽÁdnou zodpovĚdnost za nelegÁlnÍ obsah, na kterÝ tu odkazujeme.
Rodinné » Filmy online zdarma - Kinodum.cz
na webu kinodum.cz se nenachÁzÍ ŽÁdnÝ nelegÁlnÍ obsah. tyto strÁnky jen odkazujÍ na servery tŘetÍch stran. tÍmto zpŮsobem neporuŠujeme autorskÁ prÁva a neneseme ŽÁdnou zodpovĚdnost za nelegÁlnÍ obsah, na kterÝ tu odkazujeme.
Mapa chovatelských stanic členů KPCHP
chodský pes,choďák. Název stanice Rok založení Majitel telefon email, web mapa ; Acacia Hill: 2007


BDrip. Ke Stažení. Česká. 480p. Český Dabing.. Zdarma. 720p. Film online. iPad. České. MP4. Cz titulky. DVDrip. Avi. Ulozto. Český Film. Celý Film. Stream. Cz dabing. Hd. Watch Free. 4k blu ray. Ke Shlednutí.1080p. Download. iPhone. Sleduj Filmy. Stáhnout. Ke shlédnutí. Full Movie