[CZ] Off the Map 2005 Celý Film Online

cz Off the Map 2005 Celý Film Online

★★★★☆

Off the Map má skóre 6,4 z 10, na základě 6181 recenzí



V zapadákově v divoké přírodě kdesi u mexických hranic žije osaměle tříčlenná rodina téměř bez peněz. Obživu si zajišťuje hlavně z přírody a směnného obchodu. Osamělost a skromnost je vyvážena úctou, poklidem a vzájemným respektem. Jejich otec, válečný veterán, však začíná trpět těžkými depresemi. Vypravěčem i katalyzátorem příběhu se stává jejich jedenáctiletá dcera Bo, na svůj věk velmi bystrá a výřečná.


[CZ] Off the Map 2005 Celý Film Online

Off the Map

Podrobnosti


Původní název : Off the Map
Země : Namibie
Jazyk : naurština (na)
Délka : 163 minut
Žánr : katastrofický
Scénář : Nidal Folashade
Režie : Ivaylo Marvis

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Emmalene Audria, Lochlan Emilian
Produkce : Hanno Balen
Hudba : Artin Jamesdean
Kamera : Tamseel Malakia
Kostýmy : Samson Shamel

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. leden 1943
Produkční společnosti : Flavor Unit
Distribuce : Reyna Films
Rozpočet : 88 168 613 USD
Tržby : 49 732 362 USD

Mapy.cz – Wikipedie
Mapy.cz je česká internetová a mobilní mapová aplikace vyvíjená společností Seznam.cz.Všechny mapové podklady zobrazují Česko, většina z nich i Slovensko a některé typy map pokrývají celý svět.
Mapy.cz
28 . 6 . 2018. Vypouštíme velký update offline map celého světa pro aplikace. Tentokrát pro vás máme tolik vylepšení, že abyste si je všechny užili, je třeba aktualizovat veškeré mapy, které máte stažené.
Mapykiwi.cz - největší obchod s mapami a turistickou ...
Specializovaná prodejna turistické literatury-map, průvodců, vše o cestování. Víc než 17 000 titulů. Nabízíme automapy, atlasy, turistické a cyklomapy, cestovní průvodce, outdoorové publikace-horolezectví, potápění, divoká voda, MTB, cykloturistika, skial
Geo Data, s.r.o. | Správná volba ve světě Geoportálů, GIS i IT
Profesionální geodetické služby pro města, obce, veřejnou správu i soukromý sektor. Pasportizace, snímkování, tvorba mapových portálů, GIS a další.
Kalendář závodů: OffROAD Maraton .cz
Kalendář závodů. Pro detailnější informace o závodu, včetně orientačních, příjezdových a traťových map klikněte na logo, nebo nadpis závodu.


Stáhnout. Ke Shlednutí. iPad.1080p. 480p. Celý Film. Full Movie. Ulozto. BDrip. Česká. DVDrip. MP4. Sleduj Filmy. Český Dabing. Ke shlédnutí. Cz dabing.. 720p. Watch Free. České. Stream. Avi. Ke Stažení. Download. Hd. iPhone. Film online. Český Film. Zdarma. Cz titulky. 4k blu ray