[CZ] Černí muži umějí skákat 1996 Celý Film Online

cz Černí muži umějí skákat 1996 Celý Film Online

★★★★☆

Černí muži umějí skákat má skóre 6,2 z 10, na základě 8083 recenzí



Kluci ze střední školy Sunset Park High jsou nadaní mladí basketbalisté, kteří hrají jako o život, aby byli nejlepší. A rozhodně nestojí o to, aby jim šéfovala nová trenérka. Phyllis Saroková má ale o cestě k vítězství jiné představy. Přestože nemá s basketbalem žádné předchozí zkušenosti, jedno ví jistě - pokud se chlapci chtějí dostat na vrchol, musejí začít hrát jako tým. Zatímco si Phyllis okamžitě padne do noty s hvězdným sportovcem Shortym a energickým hráčem jménem Busy-Bee, u ostatních musí vynaložit mnohem větší úsilí. Ale protože svým svěřencům bezmezně věří, nakonec se jí podaří proměnit tuhle různorodou skupinu talentovaných dětí ve vítězný tým, který to dotáhne až na domácí šampionát. Během této cesty se trenérce - stejně jako jednotlivým členům týmu - v sobě podaří objevit nejen opravdový talent pro hru, ale i víru ve vlastní schopnosti.


[CZ] Černí muži umějí skákat 1996 Celý Film Online

Černí muži umějí skákat

Podrobnosti


Původní název : Černí muži umějí skákat
Země : Egypt
Jazyk : tajmyrský ruský pidžin
Délka : 140 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Amraj Marcellus
Režie : Rym Ballal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tyleisha Akhil, Elke Destany
Produkce : Wynn Hildegarde
Hudba : Varisha Stuart
Kamera : Mouhammed Dane
Kostýmy : Ekamjit Kaeden

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 17. říjen 1956
Produkční společnosti : Edisons Black
Distribuce : Essanay Studios
Rozpočet : 71 198 811 USD
Tržby : 78 596 897 USD

Sportovní filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Snowboarďáci (2004) Rok co rok trávili vánoce s rodiči a jejich otravnými rituály. A den za dnem snili o svých vlastních nabušených vánocích.
Nové knihy pro děti - KD Strážnice
Někdy v životě obtížně rozeznáváme, co je špatné a co dobré. Nauč se to rozlišovat! Příběhy v této knížce ti pomohou. Začti se a snadno pochopíš, že není vůbec těžké pomáhat, obdarovávat, usmívat se, být trpělivý, přát druhým vše dobré.


Watch Free. DVDrip. Sleduj Filmy.1080p. Cz titulky. Hd. iPhone. 4k blu ray. 720p. Česká. České. Ulozto. Download. Český Film. iPad. 480p. Avi. BDrip. Ke Stažení. Cz dabing. Ke Shlednutí. Stáhnout. Český Dabing.. MP4. Celý Film. Film online. Full Movie. Stream. Zdarma. Ke shlédnutí