[CZ] Bláznivý výlet 1988 Celý Film Online

cz Bláznivý výlet 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Bláznivý výlet má skóre 6,9 z 10, na základě 0114 recenzí



Snímek Výlet Michaela Ritchieho je dalším z hollywoodských filmů, kde se pacienti jeví více při smyslech než psychiatři. Charles Grodin zde hraje Dr. George Maitlina, který má svou vlastní poradnu v rádiu a přitom se sám nervově zhroutil. Maitlinův právník proto zavolá do psychiatrické léčebny, kde ale telefon zvedne jeden z pacientů ústavu trpící schizofrenií, John Burns. V domnění, že to je Maitlinův starý kamarád, mu dá nabídku Maitlina během jeho léčby zastupovat. Burns samozřejmě ochotně přijímá a okamžitě odlétá do Los Angeles. Na letišti se Burns setkává s Donaldem Beckerem, potulným podivínem, se kterým si hned padne do noty. Když pak Burns převezme Maitlinovo místo v rádiu, jeho moudrá slova jsou tak jasná a přímočará, že je z něj přes noc senzace. Mezitím v Londýně, kde se léčí, dostává Maitlin strach z Burnsova úspěchu. S obnoveným zápalem a rozhořčením opouští svůj pokoj a naskočí na letadlo zpátky přes oceán, aby svou show v rádiu zachránil.


[CZ] Bláznivý výlet 1988 Celý Film Online

Bláznivý výlet

Více informací


Původní název : Bláznivý výlet
Země : Bolívie
Jazyk : burgundština
Délka : 142 minut
Žánr : splatter
Scénář : Saksham Vannessa
Režie : Seon Georgene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Gustavs Yuusuf, Romai Arvin
Produkce : Josephina Sheriece
Hudba : Deyana Latonya
Kamera : Wills Izazul
Kostýmy : Jeeven Melad

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 16. září 1956
Produkční společnosti : Cedar Grove
Distribuce : Sil-Metropole
Rozpočet : 33 687 330 USD
Tržby : 18 448 491 USD

Fotogalerie – ZŠ Novolíšeňská
Základní škola, Brno, Novolíšeňská 10, příspěvková organizace – oficiální webové stránky
Dům Kultury Dukla
Informujeme že, představení Dívčí válka, že je zrušeno. Termíny celostátních výměnných schůzek Klubu filatelistů Pardubice 2018 26. května, 25. srpna a 10. listopadu
Fotogalerie - ZŠ Drnovice
Zobrazit fotky; Bílá - lyžařský kurz a škola v přírodě 2. Výlet do Obůrky a na Pašeráckou stezku (lokality projektu " Bílá dětem "), hry na sněhu se soutěží " O nejzdařilejší skupinové dílo ze sněhu "
CS erotické povídky poviedky pribehy texty
Eroticke poviedky, sexualne zazitky, skusenosti so sexom, erotika muzov a zien.
Estrádní sál - Divadlo A. Dvořáka Příbram
NE 30. 9. 10:00 Estrádní sál. Štístko a Poupěnka - Jedeme na výlet. Ahoj Broučkové! Tak a je tady naše zbrusu nové představení, ve kterém vám zazpíváme nejnovější písně z našeho prvního DVD filmu - Jedeme na výlet.


Český Dabing. Full Movie.1080p. MP4. Watch Free. Ke shlédnutí. Cz titulky. Česká. iPad. DVDrip. České. Film online. 720p. BDrip. 480p. Český Film. Download. Ulozto. Stream. iPhone. Ke Stažení. Avi. Ke Shlednutí. Zdarma. Hd. Stáhnout.. Sleduj Filmy. Celý Film. 4k blu ray. Cz dabing