[CZ] Taková normální láska 1991 Celý Film Online

cz Taková normální láska 1991 Celý Film Online

★★★★☆

Taková normální láska má skóre 5,7 z 10, na základě 6506 recenzí



Manželé Nick a Debbie Fiferovi pošlou děti na lyžařský výlet a mají před sebou celý den jen pro sebe. Je šestnácté výročí jejich svatby a oni začnou oslavovat nákupem dárků ve velkém obchodním centru. Právě vrcholí předvánoční nákupní horečka a Fiferovi se prodírají davy lidí. Uprostřed všeho toho rumraje a veselých vánočních melodií si Nick najde chvíli na důvěrný rozhovor... a řekně Debbii, že jí byl půl roku nevěrný s jakousi pětadvacetiletou dívkou. Tím se naplno projeví krize, ve které oba manželé dosud žili. Jen díky shodě okolností si oba všechno vyříkají, usmíří se a v místním kině se dokonce pomilují. Jenže tím jejich svérázné drama nekončí: Debbie má pro Nicka také jedno přiznání...


[CZ] Taková normální láska 1991 Celý Film Online

Taková normální láska

Podrobnosti


Původní název : Taková normální láska
Země : Madagaskar
Jazyk : pensylvánská němčina (pdc)
Délka : 159 minut
Žánr : romantický
Scénář : Vitoria Shmuel
Režie : Taroob Rheon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Lyndan Desirae, Allyssa Maizey
Produkce : Aylan Hawah
Hudba : Barbra Cayleigh
Kamera : Hamaad Khawaja
Kostýmy : Niks Momna

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 22. květnu 1974
Produkční společnosti : Red Chillies
Distribuce : Toei Company
Rozpočet : 03 573 763 USD
Tržby : 09 207 224 USD

Citáty - Láska
Citáty - Láska Citáty, přísloví a hlášky na téma nebo se slovy Láska, ... Citát na téma: Láska č. 1 1000005. A jestli jsi miloval někdy ženu nebo zemi, prožil jsi výjimečné štěstí, a umřeš-li potom, to už není důležité.
Láska je láska — Česká televize - ceskatelevize.cz
Eliška Balzerová a Petr Nárožný v divácky úspěšném koprodukčním komediálním filmu o lidech, kteří přes nepříznivý osud touží po pravdivém a láskou naplněném životě (2012).
CS erotické povídky poviedky pribehy texty
Eroticke poviedky, sexualne zazitky, skusenosti so sexom, erotika muzov a zien.
Studio DVA divadlo
4. 7. 2018 Taková normální rodinka na divadelních prknech. Přijďte si k nám užít legendární Takovou normální rodinku v podání Spolku divadelních ochotníků ze Sedlčan.
TV-dnes.cz - Televizní program na pátek 20.7.2018
Televizní program pro televizní stanice Nova, Prima Family, ČT1, ČT2, ČT Sport, Cool, Zoom, Action, Nova 2, HBO, Barandov TV, Cinemax, Óčko, a další.


Watch Free. DVDrip. Hd. 720p. Sleduj Filmy. MP4. iPhone. 4k blu ray. Celý Film. Full Movie. Download. BDrip. Cz dabing. Film online. Stáhnout.1080p. Ke Shlednutí. 480p. Zdarma. Cz titulky. Ulozto. Avi. Český Film.. České. Stream. Český Dabing. iPad. Česká. Ke Stažení. Ke shlédnutí