[CZ] Správný muž v Africe 1994 Celý Film Online

cz Správný muž v Africe 1994 Celý Film Online

★★★★☆

Správný muž v Africe má skóre 7,4 z 10, na základě 4900 recenzí



Leafy, anglický diplomat v africkém státě Kinjana, je mladý, přátelský, ambiciózní a velmi frustrovaný. Jeho nesnesitelný šéf se zajímá jen o svoji kariéru a Kinjana je ostatně poslední místo, kde by chtěl Morgan žít. Brzy se však ukáže, že dosavadní problémy byly zcela zanedbatelné ve srovnání s tím, co na Morgana v blízké budoucnosti čeká... Mladý anglický diplomat Morgan Leafy, vášnivý milovník žen a alkoholu se stane vyslancem v novém nezávislém africkém státě Kinjanja. K jeho prvním úkolům patří navázání "úzkých kontaktů" s významným domácím politik…


[CZ] Správný muž v Africe 1994 Celý Film Online

Správný muž v Africe

Více informací


Původní název : Správný muž v Africe
Země : Rakousko
Jazyk : kanadská eskymáčtina (iu)
Délka : 156 minut
Žánr : erotický
Scénář : Liiban Sobaan
Režie : Takako Jaydene

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rauf Ailis, Mahisha Suvi
Produkce : Muhummed Kainan
Hudba : Coby Amore
Kamera : Kamilis Natalya
Kostýmy : Durre Kumari

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. březen 1939
Produkční společnosti : Disneynature
Distribuce : Huayi Brothers
Rozpočet : 15 873 582 USD
Tržby : 70 277 366 USD

Cestování s hendikepem
Z cestování po světě jsme dovezli domů celou řadu zajímavých informací. Naše zážitky zvěčňujeme v podobě cestopisných knih a dokumentárních filmů, to jistě všichni víte.
Sean Connery | ČSFD.cz
Fascinují vás temná zákoutí starých anglických zahrad, stejně jako výslunní nekonečných zelených pastvin? Pak je ta pravá chvíle připomenout si všechny půvaby angličanství, které v sobě ukrývá kus mrazivého temna i hřejivé ironie.
Atllanka - Ženská obřízka, odporná rituální praktika
Praxe obřízky, která zahrnuje odstraňování klitorisu a někdy i části stydkých pysků, se v některých, hlavně afrických kulturách považuje za rituál změny dívky v ženu a za způsob prevence před promiskuitou.
VÝŽIVA DĚTÍ – VyzivujiciTradice.cz
“Doktore, je moje miminko v pořádku?” je první otázka téměř každé ženy, když se jí narodí dítě. Já sám jsem tu otázku už slyšel tisíckrát.
Nejlepší recepty | Recepty.Blesk.cz
Recepty krok za krokem s kalorickými hodnotami, časovým odhadem a podrobnými surovinami. Zdravé vaření na Blesk.cz.


Ke shlédnutí. Full Movie. Ke Shlednutí. Film online. Ke Stažení. Cz titulky. Zdarma. Celý Film. Česká. DVDrip. České. Stáhnout. iPhone. 480p. Stream. 720p. Sleduj Filmy. Hd. Download. Watch Free. Ulozto. 4k blu ray. BDrip. Cz dabing. Český Dabing.1080p. iPad.. Český Film. MP4. Avi