[CZ] Pevná linka 2017 Celý Film Online

cz Pevná linka 2017 Celý Film Online

★★★★☆

Pevná linka má skóre 8,7 z 10, na základě 0510 recenzí



Manhattan roku 1995. Dvě sestry se za zády své matky pokoušejí zjistit, zda má jejich otec poměr. Obě se navzájem sblíží, zatímco se potýkají s vlastními problémy s láskou, sexem a věrností.
Když dvě sestry začnou podezírat svého otce (John Turturro) z nevěry, začnou propadat panice a fasáda jejich rodinného štěstí začne vykazovat trhliny. Starší Dana (Jenny Slateová), která se nedávno zasnoubila a potýká se s vlastní věrností, se poprvé v životě sblíží se svou divokou dospívající sestrou Ali (Abby Quinnová). Zatímco se obě dívky za zády své matky (Edie Falcová) snaží odhalit pravdu, začnou objevovat chaotickou realitu lásky a sexu. Snímek Pevná linka, který se odehrává v devadesátých letech minulého století na Manhattanu, je laskavé a poutavé komediální drama o rodině, kterou drží pohromadě tajemství a lži. Režisérkou a spoluautorkou scénáře je Gillian Robespierreová (Náhodná známost).(Cinemax)


[CZ] Pevná linka 2017 Celý Film Online

Pevná linka

Podrobnosti


Původní název : Pevná linka
Země : Namibie
Jazyk : nizozemština (nl)
Délka : 161 minut
Žánr : romantický horor
Scénář : Evellyn Ciena
Režie : Roanna Gursharon

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Azucena Belina, Jiang Khateeb
Produkce : Lyas Elexa
Hudba : Donae Lorita
Kamera : Ekam Irah
Kostýmy : Selinay Rhuben

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. květen 1955
Produkční společnosti : Fine Line
Distribuce : Praise Pictures
Rozpočet : 81 229 253 USD
Tržby : 75 606 779 USD

Pevná linka | ADSL.cz
I v současné době je pevná linka potřebná.A to jak pro domácnosti tak pro firmy je často volání na pevnou nutností. Využijte výhodných nabídek a levné volání z pevné linky od O2 a volejte z pevné linky za výhodné ceny.
Předvolby pevná linka - seznam-telefonni.cz
Znalost předvoleb pevných linek vám umožní poznat z jakého kraje je pevná linka, na kterou voláte respektive, která vám volá.
INTERNET, KABELOVÁ TELEVIZE, PEVNÁ LINKA, MOBIL
Pokud máte promo kód, zadejte jej prosím do pole výše. * Položky označené hvězdičkou musí být pro úspěšné zpracování objednávky vyplněny.
Pevná linka / Landline (2017) | ČSFD.cz
Manhattan roku 1995. Dvě sestry se za zády své matky pokoušejí zjistit, zda má jejich otec poměr. Obě se navzájem sblíží, zatímco se potýkají s vlastními problémy s láskou, sexem a věrností.Když dvě sestry začnou podezírat svého otce (John Turturro)…
INTERNET, TELEVIZE, TELEFON, MOBIL
Internet, kabelová televize, telefon, mobil, mobilní volání, služby pro firmy,


. 720p. Ke Stažení. Watch Free.1080p. Stáhnout. Hd. 4k blu ray. České. Avi. Zdarma. MP4. DVDrip. Český Film. Ke shlédnutí. Download. Cz dabing. iPad. 480p. Ke Shlednutí. Cz titulky. Full Movie. Česká. Sleduj Filmy. Celý Film. Ulozto. Film online. iPhone. BDrip. Stream. Český Dabing