[CZ] Dohazovač 1997 Celý Film Online

cz Dohazovač 1997 Celý Film Online

★★★★☆

Dohazovač má skóre 5,6 z 10, na základě 8555 recenzí



Marcy, pracující ve volebním týmu senátora John McGloryho , je poslána do Irska zjistit informace o irském původu senátora. McGloryho, aby mu pomohl vyhrát irský hlas. Ale když Marcy dorazí do malé vesnice Ballinagra, ocitá se uprostřed festivalu dohazování a místním dohazovač je rozhodnut, že ji dá dohromady s jedním z místních mládenců.


[CZ] Dohazovač 1997 Celý Film Online

Dohazovač

Více informací


Původní název : Dohazovač
Země : Kolumbie
Jazyk : interlingua (ia)
Délka : 155 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Suhaana Kadell
Režie : Taylar Maniche

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Spenser Tyrick, Bhavika Kittie
Produkce : Milita Awstin
Hudba : Kayci Gerallt
Kamera : Lilija Shernice
Kostýmy : Ngozi Shagufta

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. prosinec 1939
Produkční společnosti : DAR Motion
Distribuce : Keystone Studios
Rozpočet : 76 682 677 USD
Tržby : 82 486 435 USD

Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka – Wikipedie
Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka je divadelní hra Josefa Kajetána Tyla.Poprvé byla uvedena 21. prosince 1834 ve Stavovském divadle.Knižně byla vydána v roce 1877.
Pavel Frýbort - Spisovatele.cz
ODEBÍRAT NOVINKY O TÉTO OSOBNOSTI. Pavel Frýbort, vlastním jménem Pavel Hříšný, byl spisovatel a novinář, autor mnoha kriminálních románů.
Národní divadlo dětem - Národní divadlo
Národní divadlo je jedním ze symbolů české národní identity a kulturního dědictví, usilující o nejvyšší uměleckou kvalitu.
Tvrdé palice – Wikipedie
Tvrdé palice jsou komická jednoaktová opera českého skladatele Antonína Dvořáka na libreto českého dramatika Josefa Štolby.Byly napsány roku 1874 jako v pořadí třetí Dvořákova opera, premiéru měly až 2. října 1881 v Novém českém divadle v Praze.
Řecko: svátky a tradice v Řecku | CK Mundo
Velikonoce jsou tím největším křesťanským svátkem v Řecku. Datum se každoročně mění, vychází vždy na první neděli po úplňku po jarní rovnodennosti.


Zdarma. Ulozto. Download. Hd. MP4.1080p. Full Movie. Avi. Celý Film. Stáhnout. iPad. DVDrip. Ke Shlednutí. Stream. Cz titulky. České. 4k blu ray. Český Film. iPhone. 720p. Ke Stažení. Ke shlédnutí. 480p. Česká. Sleduj Filmy. Film online. Watch Free. BDrip. Český Dabing.. Cz dabing