[CZ] Atentát 1997 Celý Film Online

cz Atentát 1997 Celý Film Online

★★★★☆

Atentát má skóre 8,4 z 10, na základě 3367 recenzí



Hlavní postavou napínavého příběhu je seržant americké armády James Dunn, vynikající odstřelovač a válečný hrdina, který se však během války v Perském zálivu dostal do sporu s nadřízeným, když odmítl zastřelit dítě, a po rvačce, při níž došlo k výstřelu, jenž důstojníka usmrtil, byl neprávem obviněn z vraždy a odsouzen k smrti. Před smrtí ho na poslední chvíli zachrání nabídka plukovníka Granta Caseyho, který mu nabídne možnost zachránit si život, pokud se stane členem přísně tajné jednotky pro zvláštní operace. Jejich úkolem je podle Caseyho eliminace kriminálníků, kteří unikají konvenčním metodám prosazování zákona, například pro příliš vysoké postavení nebo styky. Dunn souhlasí a po krátkém výcviku je poslán na svou první misi, kdy má zasáhnout proti muži z nejvyšších kruhů.


[CZ] Atentát 1997 Celý Film Online

Atentát

Podrobnosti


Původní název : Atentát
Země : Belgie
Jazyk : běloruština (be)
Délka : 145 minut
Žánr : erotický
Scénář : Wilbert Deepesh
Režie : Azalia Rozh

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Yasna Alen, Caitlan Jabar
Produkce : Hamdah Samuel
Hudba : Avarose Shaakirah
Kamera : Soo Aayah
Kostýmy : Deqa Jozef

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 19. lednu 1951
Produkční společnosti : Nevafilm
Distribuce : Finos Film
Rozpočet : 98 757 660 USD
Tržby : 27 983 161 USD

Atentát Expozitura online - seriál televize Nova
Seriál Atentát je vysílán každé pondělí ve 21:40 a kromě toho že jednotlivé díly naleznete online ve videoarchivu TV Nova Voyo tak vždy můžete poslední díl Atentátu sledovat na internetu i na Nova Plus, kde bude vždy týden k dispozici ke shlédnutí zdarma.z
Atentát (1964) | ČSFD.cz
Český film o dramatických událostech kolem útoku na jednoho z nejmocnějších mužů Třetí říše Reinharda Heydricha. Od podzimu 1941 vládne nad okupovanými územími Čech a Moravy zastupující říšský protektor Reinhard Heydrich.
Atentát na Heydricha – Wikipedie
Atentát na Heydricha byla úspěšná diverzní akce výsadkářů Operace Anthropoid exilových československých branných sil za druhé světové války, cílem atentátu byl prominentní nacista, zastupující říšský protektor a šéf RSHA Reinhard Heydrich.
Atentát na Františka Ferdinanda d'Este – Wikipedie
Atentát na Františka Ferdinanda d'Este, arcivévodu a následníka rakousko-uherského trůnu, byl spáchán 28. června 1914 v Sarajevu, hlavním městě Bosny a Hercegoviny.
Atentát (TV seriál) (2015) | ČSFD.cz
Atentát volně navazuje na příběh postav, které diváci znají ze seriálu Expozitura. Od té doby, co se Dan Chládek a Tereza Hodačová rozešli, stal se z Dana samotář.


MP4. Full Movie. Cz dabing. Celý Film. Sleduj Filmy. Ke Shlednutí. Stream. iPhone. iPad. Cz titulky. DVDrip. Zdarma. BDrip. 480p. 720p. Ulozto. Ke shlédnutí. Watch Free.1080p.. Český Film. Hd. Český Dabing. Stáhnout. Download. Avi. Česká. České. Ke Stažení. 4k blu ray. Film online