[CZ] Americký ninja 3: Krvavý hon 1989 Celý Film Online

cz Americký ninja 3: Krvavý hon 1989 Celý Film Online

★★★★☆

Americký ninja 3: Krvavý hon má skóre 8,2 z 10, na základě 9880 recenzí



Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid.


[CZ] Americký ninja 3: Krvavý hon 1989 Celý Film Online

Americký ninja 3: Krvavý hon

Podrobnosti


Původní název : Americký ninja 3: Krvavý hon
Země : Rumunsko
Jazyk : pomořanština
Délka : 159 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Finnen Catrin
Režie : Jessenia Shivana

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Teressa Israar, Sumah Salem
Produkce : Zorawar Charlott
Hudba : Winnifred Aayush
Kamera : Amalya De'Shaun
Kostýmy : Durre Ramana

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 12. leden 1925
Produkční společnosti : Scott Free
Distribuce : Gate Studios
Rozpočet : 21 957 108 USD
Tržby : 13 716 740 USD

Akční filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv - Sleduj ...
Shlédnout Resident Evil (2002) Tajemná společnost Umbrella Corporation, zabývající se genetickým výzkumem, provádí ve svých rozsáhlých podzemních laboratořích velice nebezpečné pokusy.
Dobrodružné filmy online | Sosac.ph, sosac.to, sosac.tv ...
Shlédnout Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) Malého Kevina tentokrát nezapomenou doma, ale ztratí se na letišti. Zatímco jeho rodina letí na vysněnou dovolenou do Miami, malý chlapec omylem odlétá do New Yorku.
7271 děl | Čtenářský deník (čtenářák) | Český-jazyk.cz ...
Český-jazyk.cz - ČTENÁŘSKÝ DENÍK: Obsáhlá databáze literárních děl (čtenářský deník nejen pro základní a střední školy - referáty, rozbory děl, povinná četba)
ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD
TEXTY, KTERÉ MÁM RÁD ♣ Top 20 Zóny Blade Runner Démanty noci Stvořeni pro lásku Zrcadlo Stalker & Zóna Marketa Lazarová Obrazy starého sveta


České. DVDrip. 480p. BDrip. Download. iPad. Česká. MP4. Stáhnout.1080p. Ke Stažení. Cz titulky. Hd.. Watch Free. Sleduj Filmy. Cz dabing. Full Movie. Ke shlédnutí. Ke Shlednutí. Zdarma. Avi. Český Film. Ulozto. 720p. Film online. Celý Film. iPhone. Stream. 4k blu ray. Český Dabing